neděle 17. července 2016

Pečený čaj bez cukru

 V loni jsem udělala jen tak na zkoušku dvě sklenice pečeného čaje bez cukru. 
Obě sklenice jsem otevřela až teď (bezmála za rok) a čaj je nezkažený. Bála jsem se, že když do pečeného čaje nedám cukr, tak mi zplesniví. Vzhledem k tomu, že jsem ho ale zavařila, tak i bez cukru je téměř po roce skvělý.
Já sladkosti miluji, ale čaje nesladím.
...a pečený čaj je stejně i bez přidaného cukru lahodný.
Ivana



2 komentáře:

  1. Ivanko, moc děkuji za info, taky mi cukr v pečeném čaji vadí!
    A moc chválím ty polštářky, super!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko děkuji, souhlasím, pečený čaj bez cukru je mnohem lepší. Měj se hezky Ivana

    OdpovědětVymazat