Vlastně bych měla napsat borůvkovo-levandulový koktejl, protože fialová barva je zásluhou borůvek. Levandule dodává jen aroma.
Jak na něj?
Den předem dáme do mléka (nejlépe teplého) několik květů levandule, mléko necháme odležet (samozřejmě v chladničce). Před přípravou koktejlu levanduli vyjmeme. Přidáme asi 15 kuliček borůvek, sirup a lžíci vanilkového nanukového dortu. Vše pořádně vyšleháme.
Má nádhernou barvu a skvěle chutná.
Dobrou chuť
Ivana
Ivanko, další bezva recept, hezký víkend,
OdpovědětVymazatMarcela
Děkuji Marci, hezký víkend i tobě. Ivana
VymazatTohle vypadá na velkou dobrotu a moc chválím krásně vyladěné aranžmá!
OdpovědětVymazatIvanko, měj hezký večer, Helena
Děkuji Heli, je to opravdu dobré! Měj se pěkně,I.
VymazatOpravdu zajímavý recept. M.
OdpovědětVymazatDěkuji, je zajímavý a dobrý :-) Ivana
VymazatJe to super, určitě Míšo zkus!
OdpovědětVymazatMá krásnou exkluzivní moji oblíbenou barvičku :o)). Určitě byl i moc dobrý. Hezký den Ivi .K
OdpovědětVymazat