pátek 22. července 2016

Levandulový koktejl

Vlastně bych měla napsat borůvkovo-levandulový koktejl, protože fialová barva je zásluhou borůvek. Levandule dodává jen aroma. 
Jak na něj?
Den předem dáme do mléka (nejlépe teplého) několik květů levandule, mléko necháme odležet (samozřejmě v chladničce). Před přípravou koktejlu levanduli vyjmeme. Přidáme asi 15 kuliček borůvek, sirup a lžíci vanilkového nanukového dortu. Vše pořádně vyšleháme.
Má nádhernou barvu a skvěle chutná.
Dobrou chuť 
Ivana




8 komentářů:

  1. Ivanko, další bezva recept, hezký víkend,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá na velkou dobrotu a moc chválím krásně vyladěné aranžmá!
    Ivanko, měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Heli, je to opravdu dobré! Měj se pěkně,I.

      Vymazat
  3. Je to super, určitě Míšo zkus!

    OdpovědětVymazat
  4. Má krásnou exkluzivní moji oblíbenou barvičku :o)). Určitě byl i moc dobrý. Hezký den Ivi .K

    OdpovědětVymazat