Zajímavý recept, musela jsem vyzkoušet.
Postup: Listy vinné révy povaříme asi 10 minut v osolené vodě. Scedíme je a odřežeme z každého listu stonek a naplníme připraveným ochuceným mletým masem. Smotáme do ruliček.
Ruličky vyložíme do vymazaného pekáčku těsně vedle sebe, podlijeme vodou a pečeme asi na 200°C. Během pečení jednou otočíme, podléváme je-li třeba.
Skvěle s rýži!
Dobrou chuť.
Ivana
Tak to zní lákavě:))) Eva
OdpovědětVymazatA chutí to ako kapusta (preklad zeli)? Vyzerá to dobre....
OdpovědětVymazatZitko, není to tak skvělé jako kapusta! Dělám to, hlavně proto, že mám listy révy doma a že jsou 100% BIO, ale upřímně, kapusta je lepší. Ale je to zas změna! Maj sa pekně Ivana
VymazatZajímavé jídlo. Taky by mě zajímalo jak to chutná :-)) Hezký den D.
OdpovědětVymazatDanko, pokud budeš mít cestu kolem, dej vědět, velmi ráda tě a Bertíka na ně pozvu!! :-) A myslím to vážně. Ivana
VymazatJé, děkujeme za pozvání, to je nádherné :-) Teď odjíždíme, ale jak se vrátíme moc rádi přijedeme. D.
VymazatTak to se opravdu Danko těším. Ozvi se pak! ahoj Ivana
Vymazat