neděle 31. července 2016

Plněné listy vinné révy

Zajímavý recept, musela jsem vyzkoušet. 
Postup: Listy vinné révy povaříme asi 10 minut v osolené vodě. Scedíme je a odřežeme z každého listu stonek a naplníme připraveným ochuceným mletým masem. Smotáme do ruliček.
Ruličky vyložíme do vymazaného pekáčku těsně vedle sebe, podlijeme vodou a pečeme asi na 200°C. Během pečení jednou otočíme, podléváme je-li třeba.
Skvěle s rýži!
Dobrou chuť.
Ivana


7 komentářů:

  1. A chutí to ako kapusta (preklad zeli)? Vyzerá to dobre....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zitko, není to tak skvělé jako kapusta! Dělám to, hlavně proto, že mám listy révy doma a že jsou 100% BIO, ale upřímně, kapusta je lepší. Ale je to zas změna! Maj sa pekně Ivana

      Vymazat
  2. Zajímavé jídlo. Taky by mě zajímalo jak to chutná :-)) Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, pokud budeš mít cestu kolem, dej vědět, velmi ráda tě a Bertíka na ně pozvu!! :-) A myslím to vážně. Ivana

      Vymazat
    2. Jé, děkujeme za pozvání, to je nádherné :-) Teď odjíždíme, ale jak se vrátíme moc rádi přijedeme. D.

      Vymazat
    3. Tak to se opravdu Danko těším. Ozvi se pak! ahoj Ivana

      Vymazat