čtvrtek 14. července 2016

Rybízovka

Co se spoustou rybízu? 
Marmeláda, sirup a likér. 
Kuličky rybízu a slivovice. Kdo má rád na sladko, přidá cukr. Po pár dnech přecedit a delikatesa je hotova.
Hezké dny
Ivana


8 komentářů:

  1. Ivanko, tak to je také dobrá varianta!!! Taková veselá :o))Přiznám se, že už mně rybíz pomaloučku přestává bavit, je ho nějak hodně!!! ale dnes jsem vyšťourala recept na plech- a pak dát do skleniček- jako "falešné brusinky"...tak jej zase trochu sdělám...:o)))
    hezký den Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, tak to je super tip! Falešné brusinky :-) - možná to bude chutnat i lépe než ty pravé. Měj s e hezky Ivana

      Vymazat
  2. Znám jenom slivovici s medem, skořicí a citrónem. Tohle mi připadá jako skvělá letní varianta :-)) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, tu slivovici s medem, skořicí a citronem neznám, ale zní to dost dobře, tak zahřívajícně. Zkusím na zimu, dík za tip. Ivana

      Vymazat
    2. Všeho dávat přiměřeně, skořici v celku a nechat ji tam tak 24hod. Med krásně slivovici zjemní ;-) D.

      Vymazat
  3. Ač nepiju, tak tohle vypadá lákavě! :-)
    Přeji krásné léto, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  4. To zní dobře :o)
    Hezké dny měj. Jana

    OdpovědětVymazat