Ivanko, tak to je také dobrá varianta!!! Taková veselá :o))Přiznám se, že už mně rybíz pomaloučku přestává bavit, je ho nějak hodně!!! ale dnes jsem vyšťourala recept na plech- a pak dát do skleniček- jako "falešné brusinky"...tak jej zase trochu sdělám...:o))) hezký den Jarka
Ivanko, tak to je také dobrá varianta!!! Taková veselá :o))Přiznám se, že už mně rybíz pomaloučku přestává bavit, je ho nějak hodně!!! ale dnes jsem vyšťourala recept na plech- a pak dát do skleniček- jako "falešné brusinky"...tak jej zase trochu sdělám...:o)))
OdpovědětVymazathezký den Jarka
Jarko, tak to je super tip! Falešné brusinky :-) - možná to bude chutnat i lépe než ty pravé. Měj s e hezky Ivana
VymazatZnám jenom slivovici s medem, skořicí a citrónem. Tohle mi připadá jako skvělá letní varianta :-)) D.
OdpovědětVymazatDanko, tu slivovici s medem, skořicí a citronem neznám, ale zní to dost dobře, tak zahřívajícně. Zkusím na zimu, dík za tip. Ivana
VymazatVšeho dávat přiměřeně, skořici v celku a nechat ji tam tak 24hod. Med krásně slivovici zjemní ;-) D.
VymazatDobryyyy:-), neznam:-). M.
OdpovědětVymazatAč nepiju, tak tohle vypadá lákavě! :-)
OdpovědětVymazatPřeji krásné léto, Klárka.
To zní dobře :o)
OdpovědětVymazatHezké dny měj. Jana