úterý 12. července 2016

Malinová rychlovka

Stačí jen maliny, cukrářské piškoty, smetana ke šlehání a tvaroh.
Vyšlehat šlehačku, přidat vaničkový tvaroh a osladit zlehka jen půl balíčkem vanilkového cukru.
Do hrníčku o průměru alespoň 8cm naskládat dokola po stěně na polovinu přelomené piškoty a doprostřed piškotů vkládat střídavě v několika vrstvách krém a rozmačkané maliny. Zakončit vrstvou krému.
Dezert je hotov docela rychle, tuhnutí ale doporučuji alespoň 5 hodin, ideálně půl dne.
Po ztuhnutí dezert opatrně z hrníčku vyklopit a ozdobit.
Je vynikající, osvěžující a málo pracný.
Dobrou chuť
Ivana







11 komentářů:

  1. Ivanka, určite super mňamka :), milujem všetko tvarohové :) ... Pá, Maja

    OdpovědětVymazat
  2. Maliny můžu, mlsám nejen každé ráno :o))

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě bych dodala velmi, ale velmi lákavý na pohled. Mám moc ráda takové dezerty.
    Ivanko, přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Rychlovka, mňamka. Maliny na zahradě taky máme, tak asi zkusím. Děkuji a hezký den přeji.

    OdpovědětVymazat