neděle 31. ledna 2016

"Perníkovka" a "svařákovka"

Další z mých oblíbených macerátů.
Tentokrát jsem do alkoholu dala vyluhovat perníkové koření a koření na svařené víno.
Koření do alkoholu pustily zajímavé barvy a ještě zajímavější chutě.
Na samotnou konzumaci je to až příliš aromatické, ale do čaje to bude to pravé.



8 komentářů:

  1. Na mě by to bylo asi moc navoněné....ale jinak dobrý nápad. Hezký týden. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ani ne, vlastně vůbec nevoní. Chuť ale má!

      Vymazat
  2. Vyzera to pekne, ja som zatial robila iba visnovy liker. K niecomu takemuto som sa zatial nedostala. Ale chystam sa urobit orechovy liker, co sa robi zo zelenych orechov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zkoušela ořechovku loni, jen 2dcl na zkoušku. Byla super!!! Letos opět dělám.. Tak snad se nám oběma podaří. Ivana

      Vymazat
  3. Ivanka, no to by ma nenapadlo. Ale do čajíku to môže byť príjemné spestrenie. :) Ahoj D. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, v čaji je super. Kdybys bydlela poblíž, hned bych tě na ten čajík pozvala. měj se Ivana

      Vymazat
  4. Další super nápad!
    Hezké pondělí, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky přeji hezké pondělí a celý zbytek pracovního týdne. Ivana

      Vymazat