Další z mých oblíbených macerátů.
Tentokrát jsem do alkoholu dala vyluhovat perníkové koření a koření na svařené víno.
Koření do alkoholu pustily zajímavé barvy a ještě zajímavější chutě.
Na samotnou konzumaci je to až příliš aromatické, ale do čaje to bude to pravé.
Na mě by to bylo asi moc navoněné....ale jinak dobrý nápad. Hezký týden. Eva
OdpovědětVymazatAle ani ne, vlastně vůbec nevoní. Chuť ale má!
VymazatVyzera to pekne, ja som zatial robila iba visnovy liker. K niecomu takemuto som sa zatial nedostala. Ale chystam sa urobit orechovy liker, co sa robi zo zelenych orechov.
OdpovědětVymazatJá zkoušela ořechovku loni, jen 2dcl na zkoušku. Byla super!!! Letos opět dělám.. Tak snad se nám oběma podaří. Ivana
VymazatIvanka, no to by ma nenapadlo. Ale do čajíku to môže byť príjemné spestrenie. :) Ahoj D. :)
OdpovědětVymazatDanko, v čaji je super. Kdybys bydlela poblíž, hned bych tě na ten čajík pozvala. měj se Ivana
VymazatDalší super nápad!
OdpovědětVymazatHezké pondělí, Klárka.
Díky, taky přeji hezké pondělí a celý zbytek pracovního týdne. Ivana
Vymazat