Asi 30 minut času vám zabere výroba tohoto dezertu.
Určitě to stojí za to!!
Recept:
Na těsto: plechovka ananasu, čtvrtina hrnku krupice, 1 a půl hrnku polohrubé mouky, 2 vejce, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky sody
Na krém: 2 pomazánková másla, 200 ml mléka, 1 vanilkový pudink, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce cukru, můžeme přidat i trochu rumu
Na ozdobu: čokoláda na polití a nastrouhané ořechy na posypání
Postup: Konzervu ananasu rozmixujeme i se šťávou, přidáme ostatní suroviny a vyšleháme. Těsto pak nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme 10-20 min na 200°C.
Během pečení uvaříme pudink s cukrem a do vychladlého vmícháme 2 pomazánková másla.
Natřeme krém na vychladlou buchtu, posypeme ořechy a polijeme rozpuštěnou čokoládou "cik cak".
Necháme utuhnout v ledničce do druhého dne.
Ivanka, receptik vyzera jednoducho a chutne :-) Urcite vyskusam...dakujem :-)
OdpovědětVymazatAno Katie, fakt doporučuji, je opravdu výborný.
OdpovědětVymazatTakové dobroty můžu:-)))
OdpovědětVymazatMěla jsem čest jej u Ivanky vyzkoušet, je opravdu vynikající!!!
OdpovědětVymazat