Kelímek smetany ke šlehání
10-15 ostružin
cukr dle chuti
Smatanu s ostružinami lehce rozmixujeme tyčovým mixerem, pak přecedíme přes sítko, abychom se zbavili jadérek z ostružin. Dáme na 15 minut do mrazáku. Přidáme cukr a pak vyšleháme.
Šlehačka je zbarvena do fialova a hodí se skvěle do zmrzlinových pohárů.
Dobrou chuť.
Ivana
Já sice miluju šlhačku pařížskou, ale ostružinovou bych nepohrdla taky :-)
OdpovědětVymazatMnam...
OdpovědětVymazatMňam mňam!!!!
OdpovědětVymazatHm, zrovna mám nasbíranou mističku ostružin - že by??
OdpovědětVymazatÁla
Ivanko, šlehačka vypadá skvostně a moc děkuji za typ na hotel, krásné místo!
OdpovědětVymazatPosílám pozdravy, Helena
ostružiny ještě na zahradě máme :-)
OdpovědětVymazatsuper!
Parádní tip!
OdpovědětVymazatNo tedy, to jebezva napad, Ivanko, vyborne prirodni barvivo. M.
OdpovědětVymazat... vyzkoušela jsem. Paráda! Děkuji za recept. Rychlé a mňamózní :-) Pohodové dny Miluška
OdpovědětVymazatDěkuji Miluško, jsem ráda, že jsem inspirovala a že jste byli spokojeni :-) IVana.
Vymazat