V létě je to jednoduché, vezme se čerstvé ovoce a udělá se koktejl. V zimě snad jedině banánový, ale proč se nezásobit i na zimu?
Já dělám z ostružin dřeň, kterou zamrazím ve formě na ledové kostky. Výhoda ostružinových ledových kostek je, že se koktejl lépe našlehá.
A jak dělám ostružinovou dřeň?
Ostružiny s trochou vody rozmixuji tyčovým mixerem a pak přecedím přes sítko, abych dřeň zbavila jadérek z ostružin. Dřeň nesladím, ochucuji koktejl až při jeho výrobě.
... ostružinový je fakt skvělý :-)
Ivana
Vypadá to dost dobře...Ila
OdpovědětVymazatTo věřím :o)
OdpovědětVymazatIvanko, já bych tě chtěla mít u sebe doma v kuchyni!!!
OdpovědětVymazat