neděle 28. února 2016

Už to ladím jarně!

Těžko říci, jestli ještě nasněží, možné to je, ale já už to venku ladím jarně. Zatím jen tak zlehka, jarní výzdobu chci ještě doplnit o nějaká zvířátka. Jejich realizaci teprve plánuji, ale už mám asi jasno. 
Budete také zdobit jarně - venku či doma?



7 komentářů:

  1. Pohled na tvé jarní ladění mě,Ivanko, opravdu potěšil! Ty kastrůlky s petrklíči jsou senzační!!Prý má ještě nasněžit, ale já budu dělat,jakože nic, chci už vážně jaro a už to doma taky dávám do jarního kabátku! Měj krásnou neděli,Ivanko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elli, ty dva kastrůlky jistě dobře znáš :-) !!!

      Vymazat
  2. Ivanka, jasné že budem zdobiť. Len momentálne je tak špatno vonku, že človeku sa nič nechce.Ale jak vykukne slniečko, hneď ma to berie. Také staré kastróny aj ja kade- tade zo smetiska zbieram. Maj sa krásne. D. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, je to tak, jak píšeš. Když vykoukne slunko, hned to člověka víc baví. Od půlky bžezna má už být krásně jarně. Měj se Ivana

      Vymazat
  3. Ivanka ja skor potrebujem zimnu a vianocnu vyzdobu odstranit. Dnes som sane odtiahla zo skalky, lebo tulipany uz zarastli pomaly do sani:-). Nerobim jarnu vyzdobu, akurat velkonocnu. Potom menim len venceky na dverach. Ale vidim, ze ty uz mas krasne vyzdobene , ale ma u vas napadnut sneh, tak by som este skryla kvietky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, s tím sněhem máš pravdu. Proto ještě nezdobím tak, jak bych si přála, ať mi to sníh nezničí. Jsi v perfektním obraze o počasí v Česku :-) Asi bydlíš na západě Slovenska, ne?

      Vymazat
  4. Jůůůů Ivanko to je krása :o) pohled z okna strašný a tady je tak krásně ♥
    Měj se moc hezky...
    Martina

    OdpovědětVymazat