středa 18. listopadu 2015

Domácí toastový chléb

Už jste si někdy přečetli složení toastového chleba kupovaného v obchodě? 
Tak to raději nedělejte :-), nebo vyzkoušejte upéct si jej doma.
Chuťový rozdíl je nepopsatelný.
Recept jsem vzala zde (chalupářský přepočet).

5 komentářů:

  1. Normální chleba jsem pekla ještě v době, kdy nebyly domácí pekárny :-) Toastový jsem nezkoušela, ale vypadá dost dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se teprve učím, ale chuť to je k nezaplacení, měj se Ivana,

      Vymazat
  2. Pááni, škovná jsi, Ivanko, šikovná!!!Chlebík vypadá výborně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elli, až seženu kvásek, tak zkusím toastový kváskový :-) Třeba mi předáš nějakou zkušenost s kváskovým pečením :-)

      Vymazat
  3. Ivi, super. Jdu ho upéct. U nás všichni milujeme zpečený toustový chleba se šunkou a sýrem. A co si budem, domácí je domácí. Krásný den! Petra z hájenky

    OdpovědětVymazat