neděle 17. dubna 2016

Kopřiva, pampeliška, kiwi

Chutná to báječně, není to pracné, pije se ihned, takže po nutriční stránce skvělé. Navíc i osvěží.
Jak na to?
Do mixéru dáme trochu vody, natrhanou a omytou kopřivu s pampeliškou a na kostičky nakrájené oloupané kiwi. Chvíli mixujeme, přecedíme a ihned vypijeme.
Pozn. Ovoce bych raději volila takové, které je typické pro naše klimatické podmínky, ale s kiwi to má správný říz. 
Pokud vydržíte 2 týdny, alespoň jednou denně, uděláte pro tělo velmi mnoho!!!
já to zkusím :-)
Ivana


12 komentářů:

  1. Já si dneska dělala kopřivový čaj, ale tohle bude pravděpodobně výživnější :). Hezký den R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raďo, kopřivový čaj taky super!! Já mám kopřivu ráda ve všech podobách. Kopřivový čaj zahřeje, takže na chladnější dny skvělý :-) Ivana

      Vymazat
  2. Zajímavá jarní kombinace:-)))
    Mně byla včera taková zima, že jsem si dávala horkou medovinku:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, teplou medovinku bych si dala i po dnešním slunečním dni :-) Ivana

      Vymazat
  3. Hned bych ochutnala...
    Ivanko, mě hezký večer. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned bych tě pozvala Heli, kdyby nás nedělily ty kilometry :-)

      Vymazat
  4. Já dnes na pampeliščí květ koukala- ale je jich maloučko ještě- tak to já zítra zpestřím ten můj jarní kopřivový čaj!!! děkuji za tip a přeji hezké dny Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, určitě neuděláš špatně, když si čaj o pampelišku zpestříš! Tak ať ti chutná, Ivana

      Vymazat
  5. Hooodne zajimave. No nejsou to zrovna me oblibene ingredience:-), ale pro zdravi clovek asi neco snese. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Ivo, mít kopřivy jdu zkoušet :o) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, až bude posekaná zahrada, taky je mít nebudu :-(

      Vymazat