Těsto je stejné jako na skořicový věnec v předchozích příspěvcích. Rozdíl je jen v tom, že obdélník potřený skořicovou směsí se stáčí zleva i zprava do středu směrem k sobě. Pak se nakrájí na 2cm kusy a na plechu se lehce dotvaruje špička, aby byl tvar srdce.
Celkem jednoduché ♥♥♥
Jé, to je supr nápad.-))
OdpovědětVymazatale ta práce s tím :-)
VymazatIvanko, ty jsi umělkyně! :-)
OdpovědětVymazat...ale dělá se to špatně :-(
VymazatIvanka, perfektne :-)
OdpovědětVymazatDíky, katy. :-)
VymazatIvi, ďakujem za komentárik u mňa. Tieto fantasticky vyzerajúce srdiečka som už tiež chcela vyskúšať, ale je toho tak veľa, čo by človek chcel. Určite raz upečiem.
OdpovědětVymazatEmily
Ivi, ďakujem za komentárik u mňa. Tieto fantasticky vyzerajúce srdiečka som už tiež chcela vyskúšať, ale je toho tak veľa, čo by človek chcel. Určite raz upečiem.
OdpovědětVymazatEmily