Tato neskutečně dobrá, levná a jednoduchá delikatesa u mě už dlouho patří k létu. Smaženou cibuli lze servírovat buď k obědu s brambory nebo jen tak jako pochutinu k vínu či pivu.
Cibuli nakrájím na ne víc než 1 cm silné plátky, posolím z obou stran a obalím klasicky v trojobalu. Někdy není špatné ze vzniklých koleček (tedy ještě před obalením) vyloupnout vnitřek. Vzniknout tak kroužky jako kalamáry a z vylouplých středů malé jednohubky.
Vyzkoušejte, je to opravdu moc dobré!
Ivana
Vypadá to hodně jedle. Musím, co nejdřív vyzkoušet.
OdpovědětVymazatNo to je skvely napad, zkusim nezapomenout a nekdy prubnout:-). Hezky vecer, Ivanko. M.
OdpovědětVymazatCibulové kroužky (v těstíčku) u nás dělají v ZJ na obědový salát se zeleninou a vepřovou panenkou. Velmi oblíbené jídlo - v objednávkovém systému je hned pryč. Doma jsem ji ještě nedělala.
OdpovědětVymazatIvanko, i já znám cibulové kroužky v těstíčku. Věřím, že i cibule podle tebe je velká pochoutka.
OdpovědětVymazatPřeji hezké dny, Helena
Ano znám tyto cibulové kroužky. Dělávají je syn se snachou.
OdpovědětVymazatHezké dny!
Hanka
Ivanko, jo už jsem dlouho nedělala. Díky za připomenutí, je to mňamka. Měj pěkný den.
OdpovědětVymazatIvo,tuhle mňamku jsme si dělávali s manželem krátce po svatbě. Takže díky za připomenutí. Přeji hodně dalších kulinářských zážitků.
OdpovědětVymazat