Z vyváleného listového těsta vykrájet malé čtverečky, do každého položit kousek hrušky, zakápnout troškou medu (nemusí být, ale je to tak sladší), zabalit do bochánku, zapíchnout kousek mandličky a péct asi na 180°C do růžova.
Servírovat za tepla.
Výborné.
Dobrou chuť.
Ivana
Dělám též a máme to moc rádi :)
OdpovědětVymazatHrušky mám ráda ve všech podobách, tato podoba hrušky se dá klidně i ke kafi. Hezkou neděli Ivana
VymazatIvanko, to vypadá jako velká dobrota!!!
OdpovědětVymazatMoc se mi líbí tvůj hotel pro hmyz!
Přeji hezké odpoledne, Helena
Děkuji Heli, je to fakt dobré!
VymazatIvanko, hned bych si dala.J.
OdpovědětVymazatJani, já taky, ale už nejsou :-(
Vymazat