neděle 15. května 2016

Hruškové bochánky

Z vyváleného listového těsta vykrájet malé čtverečky, do každého položit kousek hrušky, zakápnout troškou medu (nemusí být, ale je to tak sladší), zabalit do bochánku, zapíchnout kousek mandličky a péct asi na 180°C do růžova.
Servírovat za tepla.
Výborné.
Dobrou chuť.
Ivana



6 komentářů:

  1. Dělám též a máme to moc rádi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrušky mám ráda ve všech podobách, tato podoba hrušky se dá klidně i ke kafi. Hezkou neděli Ivana

      Vymazat
  2. Ivanko, to vypadá jako velká dobrota!!!
    Moc se mi líbí tvůj hotel pro hmyz!
    Přeji hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat