Vějířky krájíme ze syrových brambor, a to tak, že brambor krájíme na 3-milimetrové plátky, ale nedokrojíme až do konce. Vyskládáme takto nakrájené brambory do vymazané pečící nádoby, osolíme a opepříme, položíme na brambory plátky másla, nebo zakápneme olivovým olejem a pečeme v troubě asi 1 hodinu.
Taky občas dělám, přidávám do nich i salám a cibuli:-)))
OdpovědětVymazatAjka
Tak tohle musíme zkusit, vypadá to prudce jedle. :-)
OdpovědětVymazatTak tohle musíme zkusit, vypadá to prudce jedle. :-)
OdpovědětVymazatTak tomuhle říkám svatá trpělivost!!Vypadá to krásně,ale není to pro líné kuchařky jako jsem já. :-D
OdpovědětVymazatTak tohle musím zkusit.Děkuji za inspiraci.Hezký večer Vera
OdpovědětVymazatTieto zemiaciky mame velmi radi aj my :-) este ich zvyknem plnit klobaskou alebo masom (medzi tie zarezy)... :-)
OdpovědětVymazat