neděle 18. ledna 2015

BRAMBOROVÉ VĚJÍŘKY

Vějířky krájíme ze syrových brambor, a to tak, že brambor krájíme na 3-milimetrové plátky, ale nedokrojíme až do konce. Vyskládáme takto nakrájené brambory do vymazané pečící nádoby, osolíme a opepříme, položíme na brambory plátky másla, nebo zakápneme olivovým olejem a pečeme v troubě asi 1 hodinu.



6 komentářů:

  1. Taky občas dělám, přidávám do nich i salám a cibuli:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle musíme zkusit, vypadá to prudce jedle. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle musíme zkusit, vypadá to prudce jedle. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tomuhle říkám svatá trpělivost!!Vypadá to krásně,ale není to pro líné kuchařky jako jsem já. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle musím zkusit.Děkuji za inspiraci.Hezký večer Vera

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto zemiaciky mame velmi radi aj my :-) este ich zvyknem plnit klobaskou alebo masom (medzi tie zarezy)... :-)

    OdpovědětVymazat