Spousta receptů na pečený čaj mě směřuje vždy na použití docela velkého množství cukru. Já osobně čaj nesladím, proto mě napadlo zkusit udělat pečený čaj bez cukru. Udělala jsem jej ze švestek, pár jablek a mirabelek a pak jen koření a žádný cukr.
Výsledek je perfektní. Mně sladkost čaje stačí, kdo chce si jej dosladí.
Jen nevím, zda se mi bez cukru ve skleničce nezkazí.
Hmmm ... voní až sem:-))
OdpovědětVymazattedy to musí být ale dobrota :o) Měj se Ivanko krásně.
OdpovědětVymazatMartina
Dobrý nápad a milý blog, ráda se zas přijdu juknout... Hezké dny, Klárka.
OdpovědětVymazatIvanka, vyzera to super, ale myslim, ze ten cukor tam bude chybat...je to dobry konzervant, preto sa skoro vsade pouziva. Ved uvidis a das vediet :-) Podla mna cajik vypijes skor, ako sa stihne pokazit ;-)
OdpovědětVymazatZdravím, taky bych ráda vyzkoušela bez cukru...vydržel? Máte popřípadě nějaký tip? :-) zdravím, katka
OdpovědětVymazat