Vhodný pro studené i teplé nápoje, se zázvorem, s rumem, s ledem, nebo jen tak do vody nebo čaje.
Jak na sirup:
Vymačkat šťávu z několika pomerančů, přidat cukr, svitek skořice, badyán, popř. hřebíček. Za stálého míchání svařit do max. 85°C, odstavit a nechat chvíli koření vyluhovat. Po té přecedit a nalít do předem vyhřáté lahve. Uchovávat v chladu!
Vyzkoušejte!!!
Ivana
Ivo, sirup vypadá moc dobře...lednový detoxikační plný vitamínů.
OdpovědětVymazatTo teď všichni budeme potřebovat. Eva
Ivi,
OdpovědětVymazatsirup vyzerá skvele a určite tak aj chutí, musím ho vyskúšať.
Pekný večer,
A.
jednoduché a nepochybně dobré - děkuji za typ, Ivanko!
OdpovědětVymazatMěj hezký den, Helena
Vypadá moc pěkně, já ale až tak moc nemusím kořeněné věci a po Vánocích se chci trochu vyhnout i cukru (i když se mi to zatím moc nevede), tak si nebudu domů vyrábět žádné pokušení. Ale možná bych to mohla použít jako tip na příští dárky pro kolegy :)
OdpovědětVymazathmmmmm...toto mám chuť vyskúšať!
OdpovědětVymazatJolana z yellowhouseideas.blogspot.com