Velmi snadná a u nás oblíbená pochoutka.
Z listového těsta se vyválí obdélník, namaže se Lučinou smíchanou se solí a prolisovaným česnekem, na to se nasypou čerstvé nasekané bylinky (co zahrada dala). Já použila bazalku, mateřídoušku, tymián a nahoru se nakonec položí listy kopřiv. Svineme do rolády, nakrájíme na centimetrová kolečka a uložíme na plech. Nakonec ještě posypeme pica kořením.
Pak dáme péct na 180°C dorůžova.
Je to výborné nejen k vínu, milují to i děti.
dobrou chuť
Ivana
Mohu potvrdit, osobně jsem u Ivanky vyzkoušela, je to výborná a zdravá pochoutka!
OdpovědětVymazatVyzera to vyborne...zihlavu som takto v jedle este neskusala, tak je asi najvyssi cas skusit :-)
OdpovědětVymazatIvy to vypadá lákavě už od pohledu :o) Měj se moc hezky.
OdpovědětVymazatMartina
Ivanko, recept určitě vyzkouším - už teď mne honí mlsná.
OdpovědětVymazatIva
Ivanko, recept určitě vyzkouším - už teď mne honí mlsná.
OdpovědětVymazatIva