Na pečení koláčů na pozdější období...
Letos poprvé zkusila jablka zavařit. Metodou "co nejsnadněji" :-) .
Letos poprvé zkusila jablka zavařit. Metodou "co nejsnadněji" :-) .
Jablka zbavíme jadřinců, neloupeme, nakrájíme na měsíčky a spolu se lžící cukru, špetkou soli, špetkou muškátového oříšku a půl lžičky skořice v míse promícháme a napěchujeme do sklenic.
Další skvělá vychytávka, Ivanko!! Díky za inspiraci!
OdpovědětVymazatŽelezné zásoby...paráda:-)
OdpovědětVymazatJá teď v kuchyni raději vůbec nejsem :-)
Tyhle jablka (a taky strouhaná ve vlastní šťávě) dostávám od mamky a jsem za ně opravdu moc ráda.
OdpovědětVymazatKoláč je pak raz dva!
Ivanko, měj hezký den. Helena
Ivanko, prima rada, díky. A vodou - šťávou nepodléváš? Jsou pak jablíčka ve sklenici celá ponořená? Nebo ne a je to tak v pořádku?
OdpovědětVymazatDíky moc. Pěkný den ti přeji, Petra