čtvrtek 19. ledna 2017

Já a nordický styl?

Kdo občas zajde na můj blog, asi si všiml, že mám ráda staré věci.
To ale neznamená, že by se mi nelíbily jiné styly. 
Nordický styl je styl, kterému jsem sice vášnivě nepodlehla, ale je v tomto stylu mnoho prvků, které se mi líbí. Hlavně zdůrazňování domova skrz přírodu a jednoduchost. Skvělé je například využití šišek, dřeva, větviček, palků, kamenů, kožešin, kovů, atd.
Líbí se mi jednoduché kresby, malby a tisky v obyčejných rámečcích, líbí se mi, že z papíru a dřevěných korálků lze udělat originální dekoraci do svého domova a úplně nejvíce se mi líbí černo-bílé kombinace.
 A jak je to s vámi - máte rádi nordický styl bydlení?
Krásné odpoledne všem.
Ivana










11 komentářů:

  1. Ivanko, máš to moc krásné!!!Ten špalek - pařez chci taky!!!Manžela zaúkoluji!!papa. Elli

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi tento styl líbí. Je jednoduchý a krásný, ale vyhraněný ho taky nemám, ale to ty víš ;-) Máš to pěkně naaranžované :-) Hezký večer D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vím Danko, že se ti líbí. Všechny tvé doplňky a dekorace jsou v tomto stylu a líbí se mi tvé využití růžové barvy.

      Vymazat
  3. Mame:), vsak vis, Ivanko. Mame stejnou vazicku, bude u me zitra, nahoda:). A ten spalek je uzasne opracovany. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, u tebe doma to musí být krásné - vše i nábytek máš v nordickém stylu (soudím podle fotek z blogu). A hodně u tebe vidím právě ty černobílé kombinace, což já zbožňuji. Váza byl dobrý úlovek, já koupila ve slevě za 45Kč. Měj se fajn I.

      Vymazat
  4. Ivanko, krásné dekorace a ten špalek se mi taky moc líbí. Hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marti, špalek mi slouží jako noční stolek :-)

      Vymazat
  5. Ivanka páči sa mi určite, ale nie každý to vie, takže nie u každého. Ale mne sa páčia farby a miešanie štýlov, ale sú samozrejme interiéry v nordickom štýle do ktorých by som sa kľudne nasťahovala ihneď. Pre zmenu sa mi nepáči že všetci používajú ten istý svietnik, tie isté dekorácie, tie isté obrazy a niektoré interiéry sa podobajú ako vajce vajcu. Ale špalek je úžasný, čaká ma už jeden z hrušky, chcem ho použiť na chalupe ako nočný stolík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím ti Zitko, jak to myslíš. Některé polštářky, obrázky a vázičky a věcičky s nápisem HOME jsou hodně časté a ztrácí to na originalitě. Špalek mám taky jako noční stolek :-)

      Vymazat
  6. Ivanko, moc hezké detaily, taky se mi tento styl líbí! Aranž na špalku je nádherná!
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat