úterý 24. listopadu 2015

Domácí hrozinky

Bez sušičky, jen tak volně na dřevěném prkýnku jsem sušila domácí hrozny. Trvalo to sice cca 2 měsíce, ale výsledek je skvělý. A jde to i bez konzervantu.
Pozn. Případná alergie na hrozinky není kvůli hrozinkám samotným, ale kvůli konzervantu přidávaného při průmyslovém sušení (oxid siřičitý). 



4 komentáře:

  1. To je chytré!To by mne nenapadlo! A vyžaduje to svatou trpělivost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen to čekání, jinak je to bez práce :-)

      Vymazat
  2. Ako je možné, že nechylo plieseň?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jen to suché a teplé prostředí způsobilo, že to nechytlo plíseň.

      Vymazat